MUZIKIE

   Nu! Aici nu este muzica de download, noi nu promovam pirateria pe Internet, chiar o consideram o plaga care pana la urma daca nu va fi stopata va duce in final la o Romanie trista, fara muzica deoarece interpretii diferitelor genuri vor ajunge pe strada ca urmare a numarului mare de copii piratate. Nu uitati ca atunci cand luati un cd cu mp3-uri de la un prieten contribuiti incet la ruinarea artistilor dumneavoastra preferati.

   Artistul canta pentru noi, deci trebuie sa-i aratam o doza de respect, cumparandu-i albumul original, ci nu un cd piratat de pe Sf. Gheorghe. Asa ca ganditi-va de doua ori inainte de a cumpara un cd piratat.

  Acum lasand la o parte pirateria si consecintele ei, in cele ce urmeaza va vom sfatui in privinta artistilor care merita ascultati si care merita sa le dati banii pe album.

  Din genul rock va recomandam artistii nemuritori precum Led Zeppelin, Queen, Van Halen, Marilyn Manson, Nirvana, Metallica, Ramstein, Korn, Sepultura, The Offspring, Aphex Twin si multi altii. Din sfera romaneasca ar fi Iris, Compact, Antract si AB4. Nu va recomandam trupe precum Linkin Park sau Limp Bizkit (sunt cele mai distruse si ff comerciale)--> cine pwla mea a mai vazut rocker in blugi largi de hip-hopper.

  Din genul hip-hop, artisti precum Dr. Dre, Eminem, Snoop Doggy Dog, 50 Cent, Busta Rhymes, DMX, MOP, Ice Cube, Ja Rule. Din Romania lideri incontestabili sunt: Parazitii, B.U.G. Mafia, Morometzii. Nu va recomandam sa ascultati trupe precum La Familia, DMS care inca n-au trecut de faza de "baietasi de cartier".

  Din sfera house, puteti asculta orice va recomand Ministry Of Sound din Marea Britanie. Aici includem: Benny Benasio, Hypertraxx, DJ Alligator, DJ Quicksilver, Deep Dish, ATB, Culture Beat, DJ Outblast, IIO, Mark Oh, Sylver, Paul Van Dyk si multii altii. Din Romania cam putini de ales: DJ Raoul, DJ Rhadoo, DJ Internulo, DJ Vali Barbulescu, DJ Vasile, DJ Project, Impact, Activ, Aerophobia s.am.d.

  Vedeti ca totusi muzica de calitate. Artistii enumerati pot fi intr-adevar numiti artisti pentru ca pun mult "osu la munca" pentru a-si satisface pe deplin fanii, nu ca astia care-si fac versurile intr-un moment de inspiratie pe colacul de WC (n.r. manelisti)

  Sa nu credeti ca va impunem noi anumite gusturi, doar v-am dat posibilitatea de a avea de unde alege. Pana la anumite interventii campania noastra de educare a publicului va continua...

 

 

 

 

::HOME::  ::DESPRE NOI::  ::MANELE::  ::MUZICA::  ::ALTE ALEA::  ::MEMBRII::  ::CONTACT::