ALTE ALEA...

   La aceasta sectiune veti intalni kestii dintr-alea amuzante. Veti avea posibilitatea de a-i stalci fata stalcita deja a lui Iliescu, veti rezolva puzzle-uri, veti dezbraca o fata cu o lentila magica, veti vedea ce se intampla daca va masturbati si multe altele.

  Dati click pe unul din urmatoarele link-uri pentru a va distra copios:

 Stalceste-l pe Iliescu - Ai ocazia sa-i stalcesti fata lui Iliescu printr-un applet Java

 

  Puzzle Antimanele - Un joc distractiv ce consta in rezolvarea a trei puzzle-uri care mai de care mai complicate

 

  Colectia de bikini ciudati - O colectie impresionanta a celor mai ciudati bikini, este realizata in format PowerPoint Slideshow si aveti nevoie de Microsoft PowerPoint pentru a-l putea viziona.

 

  Magia Copperfield - Un joc interactiv in care marele maestru al magiei, David Copperfield va uimi publicul printr-un truc extraordinar. Este in acelasi format ca si colectia de bikini.

 

  Test de evaluare profesionala - Un test intr-adevar util pentru cei care au un loc de munca in ideea ca va ajuta in ocupatia dumneavoastra.

 

  Colectie de injuraturi - O colectie impresionanta de injuraturi. Trebuie sa ai peste 18 ani si ceva ca sa poti sa le vezi. Injuraturile sunt arhivate in format RAR si trebuie sa aveti instalat pe sistemul dumneavoastra Winrar.

 

  Odata cu trecerea timpului, cand o sa avem si noi un server mai bazat, o sa punem si flimulete si tot tacamul, dar pana atunci va trebui sa va multumiti cu ce avem.

 

 

 

::HOME::  ::DESPRE NOI::  ::MANELE::  ::MUZICA::  ::ALTE ALEA::  ::MEMBRII::  ::CONTACT::